“Kontakti i Nazim Bllacës me shërbimin dhe institucionet e Serbisë ishte Veljko Odalovic”


Publicisti dhe gazetari Valon Syla, ka shkruar se në kohën sa punonte si korrespodent i RTK’së në Beograd, kishte kuptuar se Nazim Bllaca kishte Veljko Odalovic kontakt të tij me institucionet e Serbisë, shkruan Gazeta Metro.
Syla ka shkruar në Facebook se kontakti i Nazim Bllacës me shërbimin dhe institucionet e Serbisë, ishte pikërisht vendasi i tij, Veljko Odalovic mé póshté ndíqní postímín e Valon Syles.

Ai tutje ka thënë se nga viti 2006 e deri me tani Odalovic, ka qenë President i Komisionit për Personat e Zh dukur të Qeverisë së Republikës së Serbisë.