“Kqyrëm n’sy, ke kujdes kur t’folsh me mua” a u kuptum?

Debati mes analistit Blerim Gashi dhe deputeti Bekim Haxhiu ka e skaluar.

E krejt kjo ndodhi pasi Gashi a kuzoi Haxhiun se po i beson më shumë Aleksandar Vuçiqit sesa Albin Kurtit.

E për këtë Haxhiu kërkoi nga Gashi që të ketë kujdes se si flet me të.

“Ke kujdes kur të folsh me mua. Ke kujdes, shikomë në sy. Ki kujdes edhe një herë po ta them. Ki kujdes kur t’folsh me mua. Kujt i besoj unë. Ki kujdes. Shikom në sy”, tha ndër të tjera Haxhiu.

P ërplasjen mes Bekim Haxhiut dhe Blerim Gashit mund ta shikoni në videon e mëposhtme.