“Kur më ka ndalë polici shqiptar kam qajtë si fëmija”, qytetari rrëfen përvojën emocίonuese


Emisioni “#Gjesi” ka pyetur qytetarët se sa janë bashkëpunues me Policinë e Kosovës, në momentin kur dëgjojnë apo shohin diçka që duhet raportuar. Ata janë shprehur krenarë me Policinë e Kosovës dhe kanë falënderuar për punën që e bëjnë. Ndërkohë, një nga ta ka ndarë një përvojë emocionuese teksa ka treguar momentin kur për herë të parë e kishin ndaluar Policia e Kosovës /Pamje mePosht

“Gëzimin ma të madh në jetë e kam pasë kur më ka ndalë polici i parë shqiptar. Kam fillu me qajtë si fëmija. Më kanë kapë emocionet shumë të mëdhaja.”, ka thënë ai.