Kur ndërroi jetë Tito, shqiptari tha: Një evlad e kisha dhonë për Titon dhe nuk më ishte dhimt hiç!

Opinioni i parë:

Besa, po kemi shumë dhímbje të teprume, sa që spo di qysh me thonë; tash isha kon për atë nëse mund t’nrohet diqysh, një evlad e kisha dhonë për Titon dhe nuk më ishte dhímt hiç!

Opinioni në minutën e 26-të

Opinioni i dytë:

Lajmi për shokun Tito më ka píkëlluar shumë; humbum njerin më të mirë, burrështetin tonë të Jugosllavisë..

Dokumentar fílmik për Josip Broz Titon e Jugosllavisë!

Behare Shabani A news24