Kush është Nicolas Guillou, gjyqtari që po gjykon krerët e UÇK-së? Miftari zbulon detaje të reja, a është pjesë e lojës DGSE-ja?


Nicolas Guillou është gjyqtari kryesor që po merret me të ak uzuarit e parë të Gjykatës Speciale. Për këtë gjyqtar francez, ish-ep rori i lartë i UÇK-së, Naim Miftari përmes një shkrimi në Facebook, ka dhënë detaje të reja.

Ai nis me pyetje se kush është ky gjy qtar dhe pse po merret pikërisht me Hashim Thaçin e Kadri Veselin?

Miftari shkruan se, kjo mund të jetë pjesë e lojës së DGSE franceze pasi që dihet sipas tij, që Thaçi e Veseli kanë punuar për interesat franceze.

Shkrimi i plotë: