Kush ia dorëzoi 4.5 milion dollarë Hashim Thaçit dhe Xhavit Halitit? Ja pse Kadri Veseli ishte futur në Kosovë para…


Publicisti dhe ish bashkëpunëtori i Ministrit të Mbrojtjes, Ahmet Krasniqit, Sefedin Krasniqi, përmes një postimi në facebook, ka shpërndarë një artikull të gazetarit të NYT, në të cilin flitet për vr asjen e Ahmet Krasniqit.

Ai ka shkruar se Ahmet Krasniqi ia kishte dorëzuar 4.5 milion dollarë Hashim Thaçit dhe Xhavit Halitit.

“Nga të gjitha këto pika të këtij shkrimi/raporti investigativ të NYT, është pika 36 ku flitet qartë se autoritet shqiptare e kishin líkuíduar Ahmet Krasniqin, pasi ky ia kishte dorëzuar Thaçit dhe Xhavit Halitit 4.5 milion dollarë! Sipas informacioneve të mia, Ahmet Krasniqi, personalisht kishte shkuar në Dardania Bank, i shoqëruar me shefin e Sigurimit të FARK-ut, Hilmi Nebihin, i kishte tërhequr dollarët dhe bashkë ua kishin dorëzuar të lartëpërmendurëve. Nga kjo del se Anton Quni kishte pasur të drejtë kur i kishte thënë në sy Xhavit Halitit, në Kuvendin e Kosovës, për këtë, ta quaj, transaksion”, shkruan Krasniqi, përcjellë “Bota sot”.

Postimi i plotë:

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…