Kush nuk e donte në Shqipëri UÇK-në …?! (Video)


Kush i dekonspiroi nga Shqiperia shume nga luftetaret e pare te UÇK ?

Si u firmos marrveshja ne vitin 1991 ? A ka dore Sherbimi Sekret Shqiptar ne listat e zoteruara nga UDB ne 1993 ?

Perse u arrestua Zahir Pajaziti dhe shume figura te tjera ? Kush nuk e donte në Shqipëri UÇK-në …?! Ndiqni te plote videon e dokumentarit te gazetarit Marin Mema