Kush tjetër pos Afrim Gashit, zgjidhet politikani më i besushëm në Maqedoni

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, në një intervistë për News-TV ka folur për zhvillimet e fundit në Maqedoni dhe Kosovë.

Në intervistë, ai flet edhe për temat e ndjeshme si ajo e librave me deformime historike, regjistrimin e popullsisë, rastin Monstra, platformën “shtetësia.mk”, mundësinë e zgjerimit të qeverisë, zgjedhjet lokale.

Në linkun e mëposhtëm mund të ndiqni video materialin me kreun e Alternativa, Afrim Gashi.