Ky është 22-vjeçari shqiptar që dha shpirt në mes të rrugës në Itali, mezi i nxorrën trupin nga makina që u bë copa copa


Një i ri shqiptar ka humbur jetën në mënyrë tr ag jike në një ak si dent në Itali. Aks ide nti i rëndë ndodhi pasditen e së dielës në Argenta, ndërsa vi k tima është iden tifikuar si Gevis Muhaj 22 vjeç.

I riu shqiptar ishte me profesion mekanik dhe punonte në një kompani, ndërsa ishte duke udhëtuar me makinë për në shtëpi, kur ai humbi kontrollin e mjetit dhe u për plas me një pemë. P ërp lasja e makinës tip “Ford Fiesta” me pemën ishte e fortë duke i shk aktuar 22-vjeçarit v dek jen e menjëhershme.

Pavarësisht se në vendin e ngjarjes mbërritën ambulancat, Gevis Muhaj nuk arriti të mbijetonte. Madje trupi i tij i pa jetë u nx or me vështirësi nga makina me anë të forcave zjar rfi këse.