Ky është Agjensioni më i suksesshëm për punësim në Gjermani tashmë edhe në Kosovë

Pas ndërmjetësimit me sukses të më shumë se 400 Vizave të punës në shtetin Gjerman për një afat kohor të shkurt, DeutschEnt shtrihet edhe në Kosovë me zyren e saj në Gjilan .

Agjensioni karakterizohet nga puna,korrektësia dhe saktësia gjë që e kanë dëshmuar tash e 1 vjet punë . Për dallim nga të gjith Agjensionet e punësimit në Kosovë, DeutschEnt nuk kërkon PARA-PAGESE për ndërmjetësimin e shërbimeve.

Në vijim po ndajm me ju disa nga shërbimet që mund të merrni nga DeutschEnt:

~ Për Termine në Ambasadën Gjermane në Prishtinë
~ Plotësim të dokumentave për Ambasadë.
~ Sigurim të vendit të punes në profesione të ndryshme si dhe vendbanimit.
~ Punësim sesonal për Student.
~ Kthimi i taksave (Steuerklärung)
~ Sigurime shëndetsore.
~ Përkthime Shqip – Gjermanisht .

Posht mund ta gjeni adresën e Agjensionit ku mund të drejtoheni për çdo lloj ndihme të nevojshme .

DeutschEnt Gjilan
📍Rr.Gjinollve 81. Kati || (përball shtëpis së mallrave)
E Hene 10:00 – 17:00 E Premte
📞+38345715845 (Whatsapp/Viber)