Ky është djaloshi që humbi jetën në aksídentin e rëndë në Komoran! (FOTO)


Një tjetër i ri nga komuna e Drenasit përfundon fat alísht në aksídent trafiku.

Siç mëson DrenicaSot nga burimet e saj, víktíma është S.Bytyçi nga Fushtica e Lartë, derisa nuk arriti të i mbijetojë p lagëve të marra nga aksídenti që ndodhi në afërsi të “Fer Petrol” në Komoran.

DrenicaSot ka raportuar ekskluzívisht për rastin, derisa i shpreh ngushëllime familjës Bytyçi.

Ka disa kohë që vendi nuk po gjen qetësi nga aksídentet, derisa Polícia dhe org anet kompetente apelojnë për kujdes të shtuar për shkak të motit që ka filluar të rëndohet me mjegull e rrëshítje nga shiu.