Ky është personi që sh pëtoi një grua të moshuar nga djegía e z jarrit (VIDEO)


Një ndërtesë në qytetin e Vushtrrisë ishte përfshírë nga z jarri gjatë ditës së sotme. Brenda saj ishte një grua e moshuar, e cila i shp ëtoi z jarrit falë Gëzim Ukës.

Uka në Info Magazine ka deklaruar se nuk kishte menduar shumë dhe kishte vrapuar për ta shp ëtuar të moshuarën, e cila ishte në rrezík për shkak të z jarrit, njofton Klan Kosova.

“Isha duke kaluar dhe pa pritur e pashë një grumbull të njerëzve, të cilët qanin dhe bërtisnin. Aty pashë se ishte përfshírë nga z jarri një ndërtesë, ndërsa në ballkon të saj ishte një grua e moshuar”.