Ky është qyteti Shqiptar ku të gjithë banorët jetojnë në paqe, dhe as qe nuk u shkon në mendje

Eshte njohur si qyteti i trendafilave dhe nje nga qytet me te qeta ne Shqiperi.

Eshte Permeti qytet pa ngjarje te kronikat e zeza.

Qyteti i qete dhe i paster qe nga fillimi i vitit e deri ne muajin nentor nuk ka asnje rast apo ngjarje.

Burimet bejne me dije se eshte qytetin me i ulet ne Shqiperi per nje qetesi dhe rend.

Shpresoj qe qyetet ne Shqiperi te marrin shembullin e Permetit kur rendi dhe qetesia zene vendin e pare./urtesi.com.