Ky është uji në një fshat të Kosovës qe po shëron thuajse çdo sëmundje! (Video)

Fshati Baicë, uji shërues dhe veçantitë e tjera

Uji i fshatit Baicë konsiderohet prej shumë njerëzve si ujë shërues për shumë sëm.undje. Aty ku fillojnë vargmaIet e Karadakut.

Ai ka treguar edhe se të shumtë janë njerëzit që vijnë edhe prej fshat’rave tjera, për të marrë ujë për shërimin e sëm.undjeve të ndryshme si: gurët në idhëz, së.mundjet reumatike etj…

VIDEO