Ky është vendi ku u dh’unua vajza e vogël mitrovicase (FOTO)


Një shtëpi e pa banuar në fshatin Mazhiq të Mitrovicës, ishte vendi ku dy të rritur dh unuan një vajzë të mítur.

Në foto shihen gj urmë nga ky rast i r ëndë, ndërsa vajza u dh unua nga mbrëmja deri në mëngjes.

Polícia e Kosovës ka njoftuar se ka a rrestuar dy persona në Mitrovicë, të cilët d yshohen se kanë dh unuar s eksualísht një vajzë të mítur.

Veriu.info gjatë ditës ka raportuar se personat e a rrestuar janë Florim Z. i lindur më 1986 dhe Qamil Z. i lindur më 1987.