“L ufta” speciale ndaj Dhomave të Veçanta të Gjykatës Speciale, vjen paralajmërimi nga ish-këshilltari i kryeministrit Hoti: Argat i fortë për…


Ish-këshilltari i kryeministrit Avdullah Hoti, Visar Berisha, djali i Kolë Berishës, ish-nënkryetarit të LDK-së, ka folur për “lu ftë” që po bëhet ndaj Dhomave të Veçanta të Gjykatës Speciale.

Sipas Berishës, krejt kjo është një ndërmarrje reaktive, frustrante dhe krejt e dë mshme për víktímat, në njërën ane, ata që janë akuzuar dhe ata që mund të akuzohen, por edhe një argat i fortë për armiqtë e shtetësisë së Kosovës, në anën tjetër.

Krejt në fund, ai thekson se këto vepríme veçse do ta for cojnë veprímin e saj arbitrar në funksion të pretendimeve për rrezíkim të proceseve het uese e gjyk uese.

Ja shkrimi i tij: