La Suedinë pas 28 vjetësh, u kthye në Kosovë dhe ka në fermën e tij 40 000 zogj dhe 50 000 pula (Video)

Shpesh raportohet se të rinjtë nga Kosova po ia mësyejnë shteteve perëndimore në kërkim të një jete më të mirë, por ka edhe shembuj të kthimit nga këto shtete në Kosovë.

Sabit Rama nga Akrishta e Vushtrrisë u kthye nga Suedia për të investuar në vendin e të parëve të tij të cilët kanë një fermë pulash me numër të pulave dhe 40 000 zogjë dhe 50 000 pula.

Sabiti na tregon se si ka emigruar në Suedi në vitin 1992 dhe se tani është kthyer në fshatin Akashticë të Vushtrrisë më familjarët e tij dhe tregon më punën që po bënë në fermën e tij, shkruan Republika Online.

Për më shumë ndiqeni videon: