Lajm i Keq për vendet e Ballkanit, Ky vend Evropian zgjatë kufizimet deri në…


Austria planifikon të vendos masa të rr epta në aeroportet dhe kufijtë gjatë festave të fundvitit, të cilat kanë të bëjnë për udhëtime në vende me rrezik të lartë, sipas burimeve nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Masat do të vlejnë për udhëtarët nga vendet e cilësuara me rrezík të lartë, veçanërisht nga Ballkani, Turqia, Italia dhe Gjermania. Kushdo që vendos të udhëtojë në zona me rrezík të lartë pavarësisht paralajmërimeve, do të duhet të karantinohet 10 ditë.

Masat do të jenë në fuqi deri më 10 janar dhe do të vlejnë për të gjitha vendet që kanë regjistruar për shtatë ditë mbi 100 të infektuar për 100,000 banorë./abcnews.al