Lajm i mirë! Banka Botërore do të japë 10 milionë euro për familjet e varfëra Kosovare, ja si do të përfitohet


Banka Botërore do të fillojë të implementojë një projekt prej 10 milionë eurosh, ku do t’i ndihmojë familjet e varfra kosovare.

Banka Botërore jep shifra të zymta për ekonominë e Shqipërisë, rënie prej -8.4% në vitin 2020 – Shqiptarja.com

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Recica, ka njoftuar se ka diskutuar me drejtorin e Bankës Botërore për Kosovën, Massimiliano Paolucci, lidhur me fillimin e implementimit të projektit të kësaj banke për mbështetje ndaj familjeve të varfëra në Kosovë.

Shkrimi i plotë: