Lajm i mirë: Mblidhen 100 mijë euro për shërimin e të riut nga Suhareka


Ka përfunduar me sukses grumbullimi i të hollave për të riun nga Suhareka, Egzon Sadikaj. Sipas portaleve lokale deri më tani atje është mbledhur shuma prej 100 mijë eurove.

Fanpage e fshatit Sopijë të Suharekës, ka njoftuar në Facebook, se ka përfunduar me sukses grumbullimi i të hollave për të riun nga Suhareka, Egzon Sadikaj.

Së bashku me paratë që kanë dhuruar qytetarët dhe paratë që pritet të lëshojnë Qeveria, pritet që të arrihet shuma e kërkuar për shërimin e Egzonit. Sipas portaleve atje shuma e arritur është 100 mijë euro.

Bashkfshatarët kanë falënderuar të gjithë qytetarët dhe mërgimtarët në shtetet e ndryshme të Europës, dhe Amerikës.

Më poshtë njoftimi i tyre.