Lajm i rëndësishëm ekonomik për Mërgimtarët në Zvicër


Lajm i rëndësishëm ekonomik për Mërgimtarët në Zvicër.

Dëshironi te keni pasqyrë mbi kontributet/stazhin tuaj në Zvicër, si dhe pagesën e të hollave nga sigurimi i shtyllës së dytë?

E vetmja gje që duhet të bëni është të shkoni në Swiss German dhe stafi i përkryer ju ndihmonë në përgatijen e dokumentacionit të nevojshëm.