LAJMI FUNDIT: Kjo se çka zbuloi Gjykata Speciale për Thaçin është për tu befasuar


Ish-Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, më 12 dhjetor të vitit 2019, është intervistuar për herë të parë në Hagë, nga Zyra e Prokurorit të Specializuar për Kosovën. Lexoni në Gazetën Online ‘Reporteri.net’ të pathënat rreth intervistimit të parë të ish-shefit të shtetit nga Haga.

Më 8 korrik 2020, Hashim Thaçi njoftoi se pas 5 ditësh, më 13 korrik 2020, do të udhëtojë për në Hagë, për t’u paraqitur për intervistim nga Prokurorët dhe het uesit tjerë të Zyrës së Prokurorit të Specializuar për Kosovën.

E ky intervistim për kr rime l ufte ndaj ish-eprorit të UÇK’së zgjati kater ditë, në Hagë. E gjitha ndo dhi vetëm disa javë pasi Gjykata Speciale njoftoi se ndaj ish-Presidentit kosovar, Haga ka ngr itur një ak, takuzë, e cila atëkohë ishte në pritje të konfirmimit ose jo nga ana e një gj yqtari francez të procedues penale të Dhomave të Specializuara për Kosovën.