LAJMI FUNDIT: Kryeministri Hoti merr vendimin e madh për Mjekët e Kosovës


Jam shumë i lumtur që po ju dalim krah heronjëve tanë, atyre që po sakrífíkojnë që nga ditët e para të shfaqjes së pandemisë.👨‍⚕️👩‍⚕️🧑‍⚕️
Sot, janë ekz ekutuar pagesat shtesë për stafin shëndetësor, për her onjët tanë! 🙏

Për mjekët, shtesa është 250 euro në muaj, për infermierët 150 euro, kurse për stafin mbështetës nga 100 euro për muaj. Për mjekët dhe infermierët, pagesat janë bërë për muajin shtator dhe tetor, ndërsa për stafin mbështetës për muajt korrik, gusht, shtator dhe tetor.
Punimi në foto është i artistes, Mimoza Rraci!