LAJMI FUNDIT: Ministri Zemaj vjen me një njoftim të rëndëshishëm per qytetarët


Situata me cor onavírus në Kosovë vazhdon të jetë shqet ësuese në kohën kur vendi ka hyrë në muajin e tetë që nga shpër thimi i rastit të parë në mesin e muajit mars. 707 raste të reja dhe 10 víktíma u shënuan në 24 orët e fundit sipas të dhënave më të fundit të IKSHPK-së mé póshté ndíqní postimin e Zemajt.

E kjo gjendje ka shtyrë të parin e Shëndetësisë që t’u bëjë serish thirrje qytetarëve të vendit duke i përkujtuar ata se për parandalimin e përhapjes së virusit duhet që të respektojnë masat.