LAJMI FUNDIT: Qeveria merr vendim e papritur, Nga e hëna kjo do të ndodh!


Qeveria e Kosovës sot njoftoi se ka marrë vendim që dita e hënë, të jetë ditë e rregullt e punës në të gjitha institucionet.

Por një vendim të tillë duket se s’do ta zbatojë shkolla fillore në Prishtinë, “Faik Konica”.

“Njoftohen të gjithë nxënësit dhe punëtorët e shkollës “Faik Konica” se për nder të Festës së 28 Nëntorit, të hënën do të jetë pushim”, thuhet në dokumentin e siguruar nga KOHA.

Qeveria e Kosovës, vendimin e sotëm thotë ta ketë marrë në shenjë solidarizimi me ata që janë në linjë të parë të fróntit kundër CóVíD-19.