LAJMI FUNDIT: Thaçi do të mbrohet nga pesë avokatë në procesin gjyqësor në Gjykatën Speciale


Ish-presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, do të mbrohet nga pesë avokatë në pro cesin gjy qësor në Gjykatën Speciale në Hagë.

Dhomat e Specializuara kanë publíkuar të martën në mbrëmje dokumentin për aprovímin e avokatëve shtesë për Thaçin.

Thaçi do të mbrohet nga Sophie Menegon, David Hopper, Dastid Pallaska, Samuel Blom-Cooper dhe Pierre-Richard Prosper.