LAJMI I FUNDIT/ Ministri Gjerman jep Lajmin e Madh, Ja deri kur do zgjasë bllokimi…


Gjermania mund te kete masa te lehta bllokimi deri në pranverën e hershme nëse infeksionet nuk vihen nën kontroll ndaj gjithcka varet nga numri i te infektuarve.

Altmaier i tha “Die Welt” se :“Kemi tre ose katër muaj të gjatë dimri përpara,” “Është e mundur që kufizimet të qëndrojnë në fuqi deri në muajt e parë të vitit 2021.”

Kancelarja Angela Merkel ra dakord me udhëheqësit e 16 shteteve federale të Gjermanisë të mërkurën për të zgjatur dhe forcuar masat kundër koronavirusit të paktën deri më 20 dhjetor por nese numri i te infektuarve do te bie pritet nje hapje me e shpejet dhe lehtesim te masave.

Gjermania vendosi një bllokim në fillim të nëntorit, i cili mbylli bare dhe restorante, por lejoi që shkollat ??dhe dyqanet të qëndronin të hapura.

Masat kanë ndaluar rritjen eksponenciale të rasteve, por infeksionet kanë mbetur në një nivel të lartë.

Ruani distancimin social dhe tregohuni vigjilent.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…