LAJMl FUNDlT / E gjithë Greqia në aIarm! PubIikohet harta e re..


Kjo është harta e sigurisë shëndetësore dhe mbrojtjes nga sëmvndja COVlD l9 në Greqi.

Prej të premtes, 23 tetor, njësia rajonale e Kastorias është përfshirë në nivelin 4 (rritje e rreizkut), ndërsa niveli 3 (mbikëqyrje e shtuar) përfshin njësitë rajonale të Selanikut, Viotia, Larisa dhe Serres.

Sa i përket Janinës, ato mbeten në nivelin 3 për momentin, megjithatë situata do të rivlerësohet të shtunën, 24 tetor. Në të njëjtën kohë, njësia rajonale e Kozanit mbetet në nivelin 4.