Latifi e bën ‘hor’ Jahjagën: Kjo Atifetja aq shumë ka bërë operacione, a besoni nuk po mundem me njohë!


Filozofi Blerim Latifi ka komentuar ndryshimin në pamje të ish-presidentes së Kosovës, Atifete Jahjaga. Ai në një shkrim në Facebook thotë se aq të mëdha janë ndërhyrjet e bëra nga ish-presidentja, sa që është vështírë të njihet. “Do t’i them disa fjalë për Atifete Jahjagën, ish presidentën e Kosovës mé póshté ndíqní postímín e Blerimit.

E shohim shpesh në ngj arje të ndryshme publíke duke folur si një avok uese për të drejtat e grave dhe për barazinë gjínore.