Lumet na për Xhavit Halitin. Mos t’kish ekzistu udba e kish maru!Lumet na për Kimete Berishen. Mos t’kish ekzistu, kurrë cuIIak se kishim fantazu!


Lumet na për Vetëvendosjen. Mos t’kish ekzistu ish dasht pi lloqit me maru. Lumet na për Albinin. Mos t’kish ekzistu ish dasht pi lloqit me maru. Lumet na për votuesit e mençur të Kosovës. Mos t’kishin ekzistu ish dasht pi lloqit m’i maru. Lumet na për Ganimete Shtiklla Musliun, Blerta Gllumicë Deliun, Linda Zemër Morinën, Bekim Kamishin Hajvanishin, Ramiz Pipidak Pilifuncin, Sami Lushten apo herë Permisin, e herë Përfuncin dhe shtalllen e tyre Pydykuncin /Postimi mePosht

Mos t’kishin ekzistu ish dasht pi baglave m’i maru. Lumet na për Donika Kada Bujupin. Mos t’kish ekzistu kurrë se kishim pi me shkop Kakakollen dhe Jupin.