“Mami nuk dua të vd es” – Thirrjet e vogëlushes gjatë tërmetit në Turqi…(Video)


Turqia dhe Greqia u tro nditën të premten e 30 tetorit nga një tërmet tepër i fu qishëm. Lëkundjet e tme rrshme, shkaktojnë fr ikë e pa nik tek shumë njerëz, ku më të ndjeshëm janë padyshim fëmijët. Në një video të bërë virale në rrjet, shfaqet një vogëlushe e cila dëgjohet duke thënë: “Mami nuk dua të vd es” mé póshté mund ta shíhní vídeónnga Turqia.

Vogëlushja shihet duke qarë e bërtitur në mënyrë dës hpëruese, ndërsa e ëma e cila po përpiqej ta qetësonte, filmon të gjithë momentin.