Mbesa e Leonora Jakupi befason me veshje

Leonora Jakupi është ylli i muzikës, këngëtarja ikonë që pëlqehehet për gjithçka çfarë bënë, shkruan “Kosovarja”.

Leonora, ja ka dalë sukseshëm që të bëjë këngë të bukura dhe të ndërtoj karrierë pa skandale.

Ajo, kalon mjaftë kohë me anëtarët e familjes, nuk del shumë dhe duket që jeta e këngëtares është përgjjthësisht e qetë.

Leonora është e lidhur me mbesen e saj, Morenë simpatike, që disa herë është thënë se është pika e dobët e këngëtares.

Morea po rritet dhe stili i saj po bëhet mjaftë i adhurueshëm.