Me këtë përbërës që e ka çdo grua shqiptare do e bëni furrin tuaj xixë, mos harxhoni më para


Sa here qe ngrohim apo ringrohim ushqime ne mikrovale, aroma e tyre mbetet aty brenda ne anet e furres.

5 mënyra natyrale si të pastroni furrën e sobës | BoldNews.al

Por ka produkte qe na ndihmojne te pastrojme keto aroma. Ky qe ju paraqesim eshte nje zgjidhje natyrale pa shpenzime dhe pa rrez ikuar shendetin.

Na duhen nje tas per mikrovalen, 1limon dhe nje lecke per pastrim. Si fillim presim limonin ne feta dhe i vendosim ne nje tas me uje. Pastaj tasin e fusim ne mikrovale dhe e veme te nxehet per 3 minuta.

Pasi stakohet mikrovala nuk duhet ta hiqni tasin por e lem brenda per 3 minuta te tjera ne menyre qe avujt e ujit me limon te shperbejne aromat qe kane mbetur brenda.

Ky avull gjithashtu do ju ndihmoje te pastroni edhe me mire mbetjet e vogla ushqimore.