Me sy çel do të v’des nëse s’i shoh më dy djemtë e mi !

Që nga prilli i vitit 1999, Halil Ujkani nuk di asgjë për fatin e dy djemve të tij, të zh dukur gjatë l uftës së fundit në Kosovë, shkruan GazetaBlic. Ujkani për “Expose” – prodhim i GazetaBlic, tregon se shpresa se dy djemtë e tij do të kthehen, e mban gj allë atë, i cili rr ëfen se do të vdíste me sy çel sikur mos t’i shihte më djemtë e tij.
“Mërzia nuk na hiqet, por ende kemi ymydin se janë gj allë diku. Bollë na vajtën në shtëpi tonë, dhe mos me tregu ku janë tek jonë, normal që duhet me ditë mërzía është prezente, por kur e dimë ku janë është ndryshe. Por nuk po e dimë more ku janë, a janë gj allë e të v dekur, bollë vështírë po qa me bë”, rrëfen ai.