Meshkuj, ja si ta dalloni një femër që ka gjetur më mirë dhe do t’ju ndajë…


Kur jemi të dashuruar, shpesh nuk vërejmë disa shenja që janë shumë të rëndësishme për të kuptuar gjendjen e çiftit, shkruan ShkodraNews. Shpesh mendojmë se jetojmë një histori të mrekullueshme dashurie, por në realitet ne kemi një person që nuk na do dhe nuk dëshiron të jetë me ne. Ne shohim anët pozitive edhe kur në realitet ato janë vetëm negative.

Kur bëhet fjalë për dashuri, ne jemi shumë të mirë në kapjen e shenjave të diçkaje që nuk shkon në çiftet e tjera. Kur vjen puna te marrëdhënia jonë, nuk ndodh kështu, sepse dashuria që ndiejmë për personin tjetër shpesh nuk na bën të kuptojmë se para kemi një individ që nuk dëshiron të jetë në atë marrëdhënie, shkruan ShkodraNews. Dhe nëse vazhdon ta bëjë këtë, është sepse ai nuk ka guximin të thotë mjaft, nuk ka alternativë, nuk i intereson shumë për ne.

Ka disa qëndrime që megjithatë mund të vërejmë tek partneri për të kuptuar nëse ai me të vërtetë na do.

Këtu janë një seri sinjalesh që tregojnë se partneri nuk na do më:

Është i vrazhdë me ju: Nëse është me miqtë dhe me ju sillet ndryshe, deri në atë pikë sa nuk e njihni më.

Gjithmonë ju fajëson: Kur përpiqeni t’ja bëni këtë të qartë, ai zemërohet dhe përpiqet të ju fajësojë për çdo problem. Kushtoji vëmendje.

Biseda të padobishme: Jointeresante, banale, të kota. Dhe këto nuk flasim për të ardhmen. Të paktën, jo për të ardhmen tuaj së bashku.

Dashuria nuk është më e njëjtë si më parë: Natyrisht, e dimë se ndjenja zhvillohet, por rritet, bëhet diçka tjetër, nuk zhduket.

Ai është gjithmonë në botën e tij dhe ju nuk jeni pjesë e kësaj bote, ai kurrë nuk është i vëmendshëm ndaj jush dhe nevojave tuaja.

Ai kurrë nuk ju përfshin në planet e tij: Ai gjithmonë përdor fjalën unë dhe kurrë nuk fjalën ne. Ai nuk ka plane për ju së bashku.

Ai gjithmonë preferon të jetë diku tjetër: Ju jeni gjithmonë opsioni i tij i fundit, sepse ai preferon të jetë me miqtë sesa me ju. Ju duhet të jeni prioritet. Përshtati: ShkodraNews