Milaim Zeka “befason“ me këtë deklaratë për Gjykaten Speciale (Video)


Arre stimi dhe dërgimi në Hagë i Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Jakup Krasniqit dhe Rexhep Selimit do të pas ohet dhe nga arres time të tjera jo vetëm në Kosovë por edhe në Shqipëri paralajmëron analisti, gazetari dhe ish deputeti i Kosovës, Milaim Zeka. Në një intervistë dhënë mbrëmë me Skype për Ora News, Zeka thotë se ka për të pasur zhvillime dram atike këto ditë mé póshté ndíqní vídeón nga Zeka.

“Për këtë duhet ta pyesni Lulzim Bashën i cili në atë kohë ka punuar në UNMIK në Kosovë. Duhet ta pyesni njërin nga bashkëpunëtorët më të ngushtë të Ali Ahmetit, z.Artan Grubin, por mund ta pyesni edhe vajzën e Sali Berishës.