Milaim Zeka Zbulon këtë gjë për Ilimunatitt dhe Vaksίnat !

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Milaim Zeka ishte i ftuar në emisionin Kojshia Show.

Ai u pyet nga moderatori i emisionit në lidhje me vaksίnat dhe Vίrusin.

Në pyetjen që ja bëri moderatori ai tregoi gjithqka në lidhje me vίrusin, dhe se nga erdhi ky vίrus.

Në vazhdim ndiqni emisionin e plote: