Ministri Zemaj jep lajmin e mirë për qytetarët e Kosovës


Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka dhënë një lajm të mirë për të gjithë qytetarët e Kosovës.

Në 6 qendrat rajonale të Shëndetësisë pub like: Pejë, Gjakovë, Prizren, Ferizaj, Gjilan dhe Mitrovicë janë dërguar aparaturat PCR për tes time, transmeton Indeksonline.

Po ashtu në këto qytete janë dërguar aparaturat për testime serol ogjike.

Postimi i plotë: