Ministri Zemaj nga spitali jep lajmin e mirë për gjithë qytetarët e Kosovës


Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka thënë se prioritet i tyre është furnizimi i spitaleve të përgjithshme dhe klinikave me ba rna dhe paisje medi cionale .

Sipas tij, Klinika Emergjente, Neurolo gjisë, Mjekësia Nukl eare dhe të gjitha klinikat tjera, janë duke ofruar shërbime të nevojshme për të gjithë qytetarët edhe në këtë kohë pandemie.

“Po bëjmë çdo përpjekje që të kemi avansime në sistemin shëndetësor dhe të bëjmë furnizime për pacientët tanë. Në Klinikën e Radiologjisë po investojmë, Rentgeni statik është investimi më i ri. Nuk do të ndalemi. Duke respektuar masat ant cov id, duke mbajtur maskën, distancën dhe higjienen personale, jo vetëm që do t’ia lehtësojmë jetën vetes dhe familjes, por edhe punën e personelit shëndetësor dhe shtetin”, ka shkruar ai në Facebook.