Mjekja po fliste për vaksínën, infermierja harron që ishte ndezur kamera dhe fillon të…


Një detaj interesant nga lajmet e mëngjesit në televizionin publik të Serbisë, ka fituar vëmendjen e miliona njerëzve – duke u bërë hit në rrjetet sociale. Derisa një mjeke po fliste për e fektet pozítive të vaksínës antí-C0VíD, pas shpinës së saj një infermiere duket se nuk e kishte vërejtur kamerën dhe kolegen e saj që po jepte intervistë /Pamje mePosht

E aty menjëherë filluan talljet nga komentuesit e shumtë, duke thënë se ky do të jetë edicioni më i shikuar i lajmeve në televizionin RTS.