Mjeku që u raportua se ka ndërruar jetë ka qen pacίent


Sipas disa informacioneve në mëngjes thuhet se në mesin e vi.ktimave ka qenë dhe një mjek, me emrin Ferdi Saciri ku me ç’rast ky informacion eshte demantuar nga një kushëriri i tij ku thuhet se personi ne fjal ka qenë duke u kuruar nga Covid-19.

Mëngjesin e sotëm u njoftua që në mes të vi.ktimave nga zj.arri i rë.ndë në spitalin Covid të Tetovës nuk është gjetur asnjë nga pala e bluzave të bardha.