Mjeku Shqiptar! Vaksίna e K0vίd nuk sheron apo shpeton, krijon komplίkacione te renda


Së fundmi moderatori i njohur Ardit Gjebrea ka njoftuar se është ίnfektuar me K0vίd dhe për shkak të kësaj sëmundje ai nuk ka pasur mundësi që të prezantojë emisionin “E Diela Shqiptare” në studio, kështu ka vendosur që ta drejtojë atë nga shtëpia. Arditi ka bërë një lidhje direkte me mjekun që ai po kurohet Ardian Jorgji dhe ka organizuar një intervistë mjaft interesante ku jep shumë informacione të vlefshme për çdokënd /Pamje mePosht

Sipas mjekut p leumolog vaksίna e K0vίdit nuk shëron dhe nuk sh pëton jetë, përkundrazi, ajo shfaq komplίkacione tek njerëzit dhe kjo për shkak se proceduarat e saj janë të përshpejtuara.