“Na e kpute shpirtin dajë”, 22-vjeçari Kosovar HASTRETI i familjes v’des në aksídent në Suedi (FOTO)

Vatan Rama, 22-vjeçar nga Botusha e Koshares, ka v dekur dje si p asojë e një aksídenti të trafikut në Suedi, shkruan Gazeta Sinjali.

Familjarët e tij, përmes një postimi në Facebook, kanë bërë të ditur se ai ishte djali i vetëm i familjes.

“Miq, shokë dhe dashamirë, ju njoftoj për nipin ton VATAN RAMA, Tragjíkisht humbi jetën në një aksídent trafiku në Suedi, e lus Allahun të jeshë banor i xhehnetit nipi jonë ishe i vetmi djalë në familje i HASTRETIT, na e kpute shpírtin daj”, ka shkruar një familjar i tij.

Polícia ka dhënë edhe disa detaje që d yshohet se kanë çuar deri tek aksídenti. Sipas tyre, i riu nuk e kishte kuptuar me kohë që kamioni që ndodhej para tij kishte frenuar dhe kështu ishte përp lasur.