“Na këpute shpirtin, na ike e shkove në parajsë”, 34-vjeçari humb jetën nga Kovίd (FOTO)

Një person në moshën 34-vjeçare nga fshati Gramaqel i Komunës së Deçanit ka humbur jetën si pasojë e komplίkίmeve nga K0vίd.

Lajmin e ka bërë të ditur një familjar i të ndjerit, nëpërmjet rrjetit social ‘Instagram’.

“Kurrë se besova se vίrusi do ta merr jetën, shumë u rujte prej vίrusit, por s’ja dole. Zoti njerin e mirë e merr ngat vetit”, bëhet e ditur në postim.

Lidhur me v dekjen e tij ka shkruar edhe një familjar tjetër i të ndjerit.

“Ah CUK, na kpute shpirtin na ike e shkove ne parajs, e skemi qte bejm veq te qmallemi me kujtimet per ty dhe me dy Engjuj qe na i le”, shkroi ndër të tjera ai.

Përgjatë ditës, Ministria e Shëndetësisë në raportin ditor të rasteve me K0vίd, ka njoftuar se në Kosovë për 24-orët e fundit janë shënuar 21-v dekje si p asojë e komplίkimeve nga k0Vίd.