Ndodh edhe kjo: Valon Syla i del në mbrojtje Diasporës

Analisti Valon Syla ka çuditur me postimin e fundit në facebook. Ai, i ka dalë në mbrojtje Diasporës. “Çka niva diçka që po i fajsojnë diasporën? Faj ka Qeveria Albin Kurti që i lejoi dasmat dhe klubet e natës…”, ka shkruar ai.

Postimi i plotë:

Çka niva diçka që po i fajsojnë diasporën?

Faj ka Qeveria Albin Kurti që i lejoi dasmat dhe klubet e natës… një pjesë e fajit është edhe turma e madhe në aeroport.

Faj kanë institucionet që lëshuan teste fallco, përderisa, 133 mijë vakcina i gjujtën në bërllog. Tash ska mbet tjetër veç me i njeh viktimat edhe me leshu dënime të mëdha mbare e mbrapsht… por do të dënoheni në zgjedhje.

#albanologji #qeveria #vv #kurti #diaspora