Ndodh mrekullia në familjen shqiptare, 12-vjeçarja ra në humnerë por nxirret e gjallë

Vajza 12-vjeçare që u rrëzua në një humnerë në Përmet është nxjerrë e gj allë. Mësohet se e mítura ka dhënë shenja jete dhe tashmë po dërgohet në spital.

Policia raportoi pak më parë se një vajzë e mítur nga fshati Lipë në Përmet është n xjerrë e gj allë me vetëm një krah të th yer pasi ra aksídentalisht në humnerë.

Vajza ishte bashkë me familjen për të kryer rite fetare në kishën e Shën Elenës në Malin e Dhëmbelit, ndërsa ka rënë.

Ajo rrëshqíti në humnerë nga pakujdesia por Zoti bëri një mrekulli dhe ajo është jashtë rrezíkut për jetën.