Nëna u merr jetën 3 fëmijëve të saj të vegjël: Jam shumë sëmurë, do t’i marr me vete fëmijët

Një nënë, në Britaninë e Madhe, mb yti tre fëmijët e saj, sepse mendonte se së mundja e saj mendore do t’i linte “të dë mtuar” dhe të paaftë për të bërë një jetë të shëndetshme dhe normale, ka dëgjuar Gjyka ta Penale Qendrore.

Deirdre Morley, 44 vjeç, nga Parson’s Court, Newcastle, la dy shënime në shtëpi duke thënë “Më fa l” pasi mori jetën e Conor, nëntë vjeç, Darragh, shtatë vjeç dhe tre-vjeçares Carla McGinley.

Ngjarja ka ndodhur në 24 janar të vitit kaluar.