Nëse do ishin në garë Albin Kurti dhe Thaqi për Kryeministër kon do ta votonit?


Tregoni ketu se a do ta votonit Albin Kurtin per Kryeminister? Nese do ta votonit atehere tregoni! A e meriton ai te jete Kryeminister?

Ai eshte gati qe te behet kryeminister nese ju do e votonit! Tregoni ketu se a do ta votonit Albin Kurtin per Kryeminister? Nese do ta votonit atehere tregoni!

A e meriton ai te jete Kryeminister? Tregoni ketu se a do ta votonit Thaqin per Kryeminister? Nese do ta votonit atehere tregoni!

A e meriton ai te jete Kryeminister? Ai eshte gati qe te behet kryeminister nese ju do e votonit! Tregoni ketu se a do ta votonit Albin Kurtin per Kryeminister?

Nese do ta votonit atehere tregoni! A e meriton ai te jete Kryeminister?