Nëse keni vetura të vjetra 20 vjeçare asesi mos i shisni: Ja pse

Shumë persona mbajnë vetura të vjetra sa për kujtim për vitet e rinisë, apo nga dëshira për t’i koleksionuar, mirëpor ka edhe nga ata që janë të pasionuar pas modeleve të fundit, me zero kilometrazh. Mirëpo, vlera e veturave të vjetra është rritur shumë kohëve të fundit.

Sipas një studimi të bërë në Angli, shumë persona kanë nostalgji për automjetet e para që kanë patur dhe kërkojnë t’i blejnë sërish apo t’i koleksionojnë. Sipas anketimeve të bëra në faqen “Honest John Classics”, ka rezultuar se në Britani të Madhe njerëzit po mbledhin para për të rregulluar automjetet e vjetra që kanë një moshë rreth 20-vjeçare.

Janë disa modele të caktuara automjetesh me moshë të vjetër që po preferohen dhe ende janë në qarkullim. Të tilla janë “Mini Cooper” e prodhimit të viteve 2001-2007, Rover 75 1999-2005, MG TF 2002-2005, Toyota MR2 2002-2006, Jaguar XJ 2003-2009, Ford Focus 1998-2004, Mazda MX-5 1998-2005, MG ZR 2001-2005, Citroen Saxo VTR/VTS 2001-2005, BMË Serie 5 E39 1996-2003.

Ata që disponojnë makina të tilla kanë filluar t’i mirëmbajnë duke u ndërruar pjesë, kryesisht katalizatorin për t’iu përshtatur normave të ndotjes, sikurse po ndodh në Britani të Madhe.

21,596 thoughts on “Nëse keni vetura të vjetra 20 vjeçare asesi mos i shisni: Ja pse”

  1. Counterfeit sildenafil is likely to be ineffective and a waste of your money, as counterfeit medications only contain 30 to 50 percent of the active ingredient, sildenafil, compared to the legitimate forms of the medication buy viagra and cialis online Both products promote better blood flow to the penis

  2. over the counter lasix at walmart zofran permethrin lotion for lice price in nigeria SGL, which also makes carbon fibres for wind turbine rotorblades and car parts, does not expect the price hike to have amarked effect on earnings before 2014 as most of the orders SGLplans to fill in the remainder of the year were agreed under theprevious prices

  3. Epidemiology of breast cancer among BRCA mutation carriers an overview stromectol Then, the remaining Me 2 SiOH group on 14 originating from hydrolysis of the 8 Qu group during Suzuki coupling could further undergo diverse transformations, such as deuteration, Tamao s oxidation, iodination, and fluorination, to achieve structurally diverse synthetic building blocks 15, 16, 17, and 18, respectively

  4. Conclusions In ER positive, operable breast cancer, PR negativity may provide additional information on poor prognosis or tamoxifen resistance during adjuvant tamoxifen therapy within 5 years postsurgery tamoxifen cost This is the reason why, over the last few decades, several antiobesity drugs have been developed