Një recet kundër Kovίd që e kam përdorur un për mjekimin tim! Shpërndaje informoji të tjerët

4. 🧄Thelba hudhër, 1 🧅Qep e ndani në katër pjes, 1 🍋limon e ndani në kater pjes. 🥠Nja 2cm xhenxhefil dhe e coptoni mirë. 🌼4 qese çaj kamilica

I vendosni në një tenxhere🥣 dhe i ziheni pasi të zihet e vendosni kokën mbi tenxhere dhe e mbuloni kokën me një peshkir dhe merni frym me goj dhe hundë reth 10-15 min pastaj ktë e bëni reth 3 dit nga dy her në ditë dhe do shikoni rezultatin. Shpërndaje informoji të tjerët.

Rexhep Ismaili